Villiä & Valloittavaa – Suomalaisen nykykeittiön helmiä

Lisätietoa

    • Julkaisija/kustantaja: Kirjakaari
    • Tekijä: Sami Tallberg
    • Sivumäärä: 128 sivua
    • Koko: 210 x 240 mm
    • Kategoria: Kovakantinen kuvateos
    • Kieli: Suomi
    • ISBN: 978-952-5969-37-5
    • Hinta: 40,00 €

 

Suomalainen ruokakulttuuri on luonnollista ja juurevaa – ja kekseliään kokin hyppysissä täynnä yllätyksiä. Suomalaisessa ruoassa on rohkeutta sekä tuhdisti väriä ja makua.

Pohjoismaalainen makupaletti syntyy villiyrteistä, marjoista ja sienistä, puhtaiden järvien kaloista ja metsien riistasta. Vuodenaikojen sesonkiherkut ja läheltä hankitut raaka-aineet tarjoavat arki- ja juhlapöytään ihastuttavaa vaihtelua.

Suomalainen ruoka on villiä ja valloittavaa!

Sami Tallberg on keittiömestari, villiruokaguru ja nykypäivän metsästäjä-keräilijä.

Kirjaa saatavilla myös englanninkielellä Wild, Weird & Wonderful – Finnish cuisine today.

YRITYSHINNAT (Alv. 0 %):
36,00 €/kpl, kun tilausmäärä 1-2 ltk (20-40 kpl)
34,00 €/kpl, kun tilausmäärä 3-4 ltk (60-80 kpl)
32,00 €/kpl, kun tilausmäärä vähintään 5 ltk (100-> kpl)

Hintaan lisätään alv 10% sekä toimituskulut. Mikäli ette löytäneet tästä yrityksellenne sopivaa määrää, voitte pyytää tarjousta suoraan myyjiltämme.