Kirjakaari – laadukkaiden julkaisujen toteuttaja


Erikoiskirjojen kustantamona viemme mielikuvia maailmalle Suomesta, suomalaisuudesta ja suomalaisesta osaamisesta eri medioiden avulla – oli se sitten painettu julkaisu, verkossa jaettava e-kirja tai jotakin aivan muuta. Tuotamme juhlajulkaisuja, vuosikirjoja, historiateoksia, kuvakirjoja, koulutusmateriaaleja ja muita tilaustöitä siten, että voit olla varmasti tyytyväinen lopputulokseen. Täyden palvelun kustannustoimituksemme takaa sen, että homma luistaa ja saat juuri sen, mitä olet vailla.

Suomalaisen osaamisen sanansaattajana viemme tarinasi kansainvälisille markkinoille saakka. 

Olemme alusta saakka uskoneet tarinankerronnan taikaan, koska tarinoissa on voimaa. Tarinoita voidaan hyödyntää vaikkapa markkinointimateriaalina asiakkaille, yritysviestinnän tukena ulkopuolisille sidosryhmille tai yrityksen oman henkilöstön sitouttamisessa. Media voi olla mikä vain: yhtä lailla suomalaisesta saunakulttuurista kertova laadukas kuvakirja tai tietyn yrityksen vaiheita ruotiva e-kirja.

 

     

 

Yhteistyössä on voimaa, ja siksi olemme toteuttaneet organisaatioiden omien julkaisujen lisäksi myös muita mittavia projekteja, kuten suomalaisia menestyneitä yrityksiä ja organisaatioita esittelevän 100 menestyksen vuotta -juhlateoksen ja Keski-Suomen elinkeinoelämän toimijoista kertovan Kasvun maakunta -julkaisun.

Jos omat kätemme loppuvat kesken, tarjoamme luotettavan yhteistyöverkostomme kautta muita lisäpalveluja: asiantuntevien kumppaneidemme kautta saat esimerkiksi taittopalvelun, graafisen suunnittelun, videotuotannon, painopalvelut ja muut haluamasi lisukkeet. 

Koska ihmiset rakastavat tarinoita, haluamme kertoa ne innostavasti ja koukuttavasti – siten, että juuri sinun tarinasi jää mieleen ja saa hymyn suupieliin.


Kirjan kaari ideasta valmiiksi toteutukseksi

Halutessasi hoidamme koko kirjan tuotannon ideoinnista aina jakeluun asti, tai teemme vain ne vaiheet, joissa organisaatiosi tarvitsee apua. Tarvitsit sitten apua kirjoittamisessa, kielenhuollossa, editoinnissa, taitossa, painattamisessa, julkaisemisessa, myynnissä tai markkinoinnissa, me autamme.

Kun kirja personoidaan yrityksesi tai yhteisösi ilmeen mukaan, se muistuttaa antajastaan pidempään. Yleisimmin personointi tarkoittaa yrityksen logon ja nimen lisäämistä kirjan kanteen sekä suojakannen sisäsivun tekstin vaihtamista yrityksen omaksi
tervehdykseksi. Halutessasi teemme kuitenkin vaikka täysin uuden kannen kirjaan tai lisäämme oman yrityksesi tarinan osaksi kirjan sisältöä.

Paketointipalvelumme kautta saat tilaamasi teokset valmiiksi paketoituina, ja mukaan voimme lisätä toivomiasi oheistuotteita. Oheislahjana voi olla vaikkapa kotimaista laatusuklaata, kun paketista paljastuu jokin Suomesta kertovista kirjoistamme.

Varastoimme kirjoja puolestasi – etenkin, jos kyseessä on isompi painosmäärä. Kattavat jakeluverkostomme takaavat sen, että saat tilaamasi teokset haluamaasi osoitteeseen tiettynä ajankohtana. Voimme lähettää lahjakirjat puolestasi vaikka suoraan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

Periksi emme anna, vaikka joskus pitäisi painaa pitkää päivää. Sama pätee haastavissakin painoprojekteissa, jotka toteutamme yhteistyössä parhaimpien painotalojen kanssa. Vuosien kokemuksella osaamme kertoa, mitä sujuvaan painoprosessiin kuuluu ja mitä kannattaa ottaa huomioon. Pääasia on, että painotuotteen laatu on priimaluokkaa. Meiltä voit kysyä tarjouksen yksittäiseen painotyöhön sekä siihen liittyviin oheispalveluihin. Voit myös ulkoistaa meille kaikki painatukseen liittyvät prosessit.

You name it – me hoidamme loput.