Meidän tarinamme

Alussa oli isä, poika ja intohimo myydä. Kaikki alkoi Mikko-isän menestyneestä kodinkoneliikkeestä, joka veti asiakkaita Jyväskylässä kärpäspaperin lailla. Vuosikymmenten työ ajautui kuitenkin konkurssiin 1990-luvun laman kourissa. Vaikeuksista huolimatta oikea yrittäjä ei koskaan lannistu, vaan jatkaa pelottomasti kohti uusia seikkailuja.

Näin kävi, ja opit siirtyivät isältä pojalle. Eipä aikaakaan, kun tuli vuosi 2007, ja yrittäjän asenne rohkaisi nuoren miehen perustamaan oman yrityksen. Syntyi Kirjakaari. Ei siis omena kauas puusta pudonnut.

Kaiken takana on tarina

Kirjakaari

Suomalaisen osaamisen sanansaattajana tuotamme laadukkaita julkaisuja ja viemme tarinat aina kansainvälisille markkinoille saakka. Oli tarpeesi tai toiveesi mikä hyvänsä, tuotamme juhlajulkaisuja, kuvakirjoja, historiateoksia, koulutusmateriaaleja ja muita tilaustöitä siten, että voit olla varmasti tyytyväinen lopputulokseen. Tavoitteenamme on tuottaa sellaista jälkeä, joka erottuu edukseen massasta ja jää takuulla mieleen.

Brandia

Me viestintätoimisto Brandiassa autamme yrityksiä kertomaan viestinsä koukuttavasti ja innostavasti. Tarinoissa on voimaa ja ne taipuvat moneen: tarinoiden avulla vauhditamme markkinointiasi, vahvistamme yrityksesi brändiä ja sitoutamme henkilöstöäsi. Mahdollisuuksia on loputtomasti – me autamme löytämään niistä parhaat. Meille jokainen tarina on ainutlaatuinen ja kertomisen arvoinen.

Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät yhteistyökumppaneillesi, asiakkaillesi ja henkilökunnallesi laadukkaita kirjoja, joissa näyttävyyden lisäksi sisällöllä on merkitystä. Valikoimastamme löytyy erikoiskirjoja, jotka kertovat Suomesta ja suomalaisuudesta: mukana on tarinoita muun muassa ruoka- ja juomakulttuurista ja maamme kaupungeista. Toimitamme tuotteet luvatussa aikataulussa ja sovittuun hintaan.

Asiakkaalta kuultua

 

Tarinoidaanko yhdessä?

Meillä häärii joukko asiantuntevia viestinnän, markkinoinnin, myynnin ja organisoinnin ammattilaisia,
jotka eivät jämähdä menneisyyteen vaan katsovat rohkeasti tulevaisuuteen.

Kiinnostaako yhteistyö kanssamme?

Blogi