Hyökkäyspään ketterä maalitykki

Hyökkäyspäässä tunnen olevani kuin kotonani. Terävät laukaukset, vikkelät kuviot ja intensiivinen pallonhallinta kuuluvatkin perinteiseen repertoaariini. Harva se kerta yllätän vastustajan kulmapotkutilanteesta tai suoraan pilkulta. Kustantajana ja yrittäjänä olen myös tulosvastuussa joukkueemme menestyksestä.

Kun perustin Kirjakaaren vuonna 2007, joukkueen kokoonpano oli hyvinkin toisenlainen kuin nykyään. Yli kymmenessä vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon, ja Kirjakaaren tiimistä on kuoriutunut pesunkestävä tarinallisen maakuva- ja yritysviestinnän ammattilainen. Yrittäjänä on hienoa seurata, miten yhteinen työ on tuonut mukanaan pokaaleja vuodesta toiseen.

Uutena aluevaltauksena perustimme Kirjakaaren rinnalle syksyllä 2017 sisarjoukkueen, Viestintätoimisto Brandian, joten olemme voineet nyt haastaa vastustajiamme entistä vauhdikkaammin.

Olen yrittäjä henkeen ja vereen, sillä oikein muunlaisessa peliroolissa en osaisi itseäni kuvitellakaan. Päivät kuluvat pitkälti asiakaskontaktoinnin parissa, mikä tarkoittaa soittamista, sähköpostien kirjoittelua ja muutamaa tapaamista eri aiheiden tiimoilta. Kerran jos toisenkin päivät vierähtävät turnausmatkoilla ympäri Suomea seikkaillen, ja vain harvoin maltan pysähtyä paikoilleni.

Aktiivisen hyökkääjän pelipaidan alla sykkii myös ahkeran myyjäsielun sydän.

Luonteeltani olen sellainen rento ja avarakatseinen reissumies, heinä suussa ja elämä edessä. Tykkään elää hetkessä ja toteuttaa unelmia ennen kuin on liian myöhäistä. Yksikään ottelu ruohokentällä ei silti voita vapaa-ajalla urheilua, lasten kanssa temmeltämistä tai luonnossa retkeilyä. Myös hyvä ruoka pelastaa pelin jälkeisen energiavajeen.

– Kimmo –