Tositarinoita ammattilaisten hyppysistä

Olemme kyydinneet lukijoitamme nyt usean kirjoituksen verran tarinallisen viestinnän viettelevään maailmaan ja tarinoiden työstämisen jännittäviin syövereihin.

Olemme kertoneet muun muassa:

Toisin sanoen tässä blogisarjassa olemme kuvanneet tarinankerronnan prosessia vaihe vaiheelta – koko komeudessaan.

Kun erikoiskirjojen kustantamo Kirjakaari sai syksyllä 2017 rinnalleen viestintätoimisto Brandian, aloimme olla yhdessä enemmän kuin ilman toisiamme. Yhdessä olemme iskunkestävä yritysviestinnän kumppani. Kirjakaaren vuosikymmenen mittainen monipuolinen kokemus on tehnyt meistä suomalaisen osaamisen sanansaattajia ja maakuvaviestinnän taitajia. Nyt olemme myös viestintäalan taikureita ja tarinankerronnan mestareita. Olemme harjaantuneet toimimaan erilaisten organisaatioiden kanssa ja ylipäätään erilaisten teemojen ympärillä. Tiedämme, että olemme hyviä tarinankertojia, ja siksi haluamme tehdä yhteistyötä myös sinun yrityksesi tarinan parissa.

Olemme pieni mutta osaava organisaatio. Asiallinen ja rento työvire kannustaa meitä yhä parempaan työjälkeen. Samaan aikaan tarkkailemme työskentelyämme terveen kriittisesti: Avoin ilmapiiri mahdollistaa sen, että luemme ja kommentoimme toistemme tuotoksia tarkalla silmällä. Näin varmistamme tekstien laadun, mutta myös teroitamme kynämme yhä terävämmäksi. Läheskään aina kyse ei kuitenkaan ole perinteisestä kirjasta, vaan painetun toteutuksen rinnalle rinnalle on tullut toinen toistaan oivaltavampia digitaalisia verkkototeutuksia. Siksi teemme villeistäkin ideoista totta.

Artikkelin kuvat: pixabay.com

Joukkomme on sekalainen seurakunta eri alojen ammattilaisia. Porukkaamme kuuluu sekä kokeneempaa kaartia että tuoreempaa verta. Osaamisalueemme täydentävät toinen toisiaan, ja yhdessä olemme enemmän. Ja yksi asia meitä yhdistää: tarkka vainu haistaa hyvät tarinat. Olivatpa ne sitten saaneet alkunsa turuilla tai toreilla, me tarinoiden asiantuntijoina teemme niistä koukuttavia kokonaisuuksia. Autamme kaikessa mahdollisessa, mihin rahkeemme riittävät. Ja nehän riittävät vaikka mihin.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan, millainen ainutkertainen tarina sinun yrityksestäsi saadaan aikaiseksi!