#kasvunmaakunta-julkaisussa menestystarinoita Keski-Suomen osaamisesta

Kymmenien yhteistyötahojen kanssa tehty pitkäjänteinen työ on saatu kunniakkaasti päätökseen, ja keskisuomalaista osaamista esittelevä #kasvunmaakunta-julkaisu on julkaistu kaikkien luettavaksi. Keski-Suomen elinkeinoelämän 100-vuotisjuhlajulkaisu toteutettiin yhteistyössä Keski-Suomen kauppakamarin kanssa, ja se julkistettiin juhlallisesti Kasvu Open Karnevaaleilla 25. lokakuuta Jyväskylän Paviljongissa.

Keski-Suomen kasvu on lukuisten paikallisten yritysten ansiota, mikä näkyy myös #kasvunmaakunta-julkaisussa. Haluamme vielä Kirjakaaren puolesta kiittää kaikkia mukana olleita organisaatioita, jotka jakoivat kanssamme ainutlaatuisia menestys- ja kasvutarinoitaan. Mukaan saimme osaajia niin teknologiateollisuuden, kaupan, matkailun, maa- ja metsätalouden kuin palvelun aloilta.

Juhlajulkaisu on painettu sekä suomeksi että englanniksi. Nyt pääset lukemaan suomenkielisen ja englanninkielisen version myös sähköisesti. Inspiroivia lukuhetkiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *