Miksi tarina?

Jokainen tarina pitää sisällään jotakin arvokasta, joka herättää tunteita. Mielestämme tunne on se, jonka ympärille hyvä tarina rakentuu. Me Kirjakaarella olemme uskoneet tarinankerronnan voimaan jo vuosia, ja nyt toteutamme tarinoita erityisesti uunituoreen viestintätoimisto Brandian alla.

Olemme hyviä kertomaan tarinoita. Tiivistämme kertomuksen kuin kertomuksen uskottavaksi ja mielenkiintoiseksi yritystarinaksi, ja viemme sen vaikka koko maailman tietoisuuteen. Saamme asiakkaidemme tarinat elämään. Tavoitteenamme on olla Suomen vaikuttavin yritysviestinnän kumppani ja uskottavin tarinankertoja.

Historiamme kertoo, keitä me olemme ja mistä me tulemme.

Jokaisen organisaation historiaan mahtuu valtava määrä sattumuksia, oivalluksia ja niihin liittyviä tarinoita. Tarina taas on keino kertoa tämä kaikki kiinnostavasti ulkopuolisille. Joskus tarinalla on kultareunus, joskus sen yllä väijyy utuinen varjo. Yksittäinen tarina ei automaattisesti muutu merkitykselliseksi, vaan se tulee liittää osaksi laajempaa yhteyttä.

Koska historialla on suuri vaikutus nykyhetkeen, hyviä tarinoita on sääli jättää pölyttymään arkistojen uumeniin ja ihmisten mieliin. Siksi haluamme kertoa ne innostavasti ja koukuttavasti, koska ihmiset on luotu rakastamaan tarinoita. Tästä kaikesta on syntynyt palvelumme History Marketing.

Jos ihmiskunta ilman historiaa on kuin ihminen ilman muistia, yritys ilman tarinaa on kuin toimitusjohtaja ilman arvokkaita työntekijöitä.

Tiedämme, että painetut kirjat ja julkaisut ovat edelleenkin oiva tapa kertoa kotimaassa ja maailmalla suomalaisesta osaamisesta ja menestyksestä. Toisaalta maailma digitalisoituu, ja siksi mekin olemme ottaneet askeleen kohti tulevaisuuden digitalisoituvaa kehitystä. Luomme asiakkaillemme jatkuvasti uudistuvia ja koskettavia tarinoita ketterästi eri kanavissa. Tarinoidemme pohjana toimii verkkosivusto, johon kokoamme suomalaista tietotaitoa maailmalle kerrottavaksi.

Asiakkaitamme ovat muun muassa Suomen suurimmat kasvuyritykset, pörssiyhtiöt, viestintäyritykset, ministeriöt, kunnat ja kaupungit. Uudistuneiden palveluidemme myötä pystymme palvelemaan laajempaa asiakaskuntaa entistä monipuolisemmin.

Tulkitsemme menneisyyttänne, jotta voitte hallita tulevaisuuttanne!