b sisaltosivut1

Liikelahjat

Näyttävä kirja on merkityksellinen liikelahja

Moni liikelahja ei pysty samaan kuin kirja – herättämään tunteita. Kirjakaaren kirjat välittävät mielikuvia Suomesta ja suomalaisuudesta. Siksi ne sopivat loistavasti lahjaksi ulkomaisille yhteistyökumppaneille. Myös kotimaisille yhteistyökumppaneille löytyy kirjaideoita. Kuvateoksistamme löytyy kirjoja mm. Suomen luonnostakaupungeistaruokakulttuurista ja diakoniatyöstä. Meiltä löydät varmasti sopivan kirjan lahjaksi.

Ota yhteyttä meihin, voimme suunnitella yhdessä millainen liikelahja sopii yrityksesi tarpeisiin!

Edustavat liikelahjat ja henkilöstölahjat

Kirjakaarelta saat edustavat liikelahjat kotimaisille ja ulkomaisille yhteistyökumppaneille. Kuvakirja on hyvä liikelahja; kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kirjakaarella kirjat suunnitellaan niin, että ne mahtuvat vaikka lentolaukkuun. Kaikkiin kirjoihimme on mahdollista saada paketointi- ja personointipalvelu.

Lahjakirja on myös erinomainen henkilöstölahja. Meiltä löydät teoksia, jotka soveltuvat monen erilaisen yrityksen henkilöstölahjaksi. Tutustu kirjavalikoimaan: http://www.kirjakaari.fi/kuvateokset/tuotteet. Yksittäiset kirjat voit ostaa helposti Kirjakaaren verkkokaupasta. Jos et ole aivan varma millainen kirja sopii parhaiten yrityksesi henkilöstölahjaksi, voit antaa lahjaksi myös lahjakortin verkkokauppaamme.  

Etkö löytänyt haluaamasi kirjaa? Tutustu kirjojen hakupalveluun sekä kustannuspalveluihin.

Liikelahja valmiiksi paketoituna

Paketoimme valitsemasi kirjat, sekä käärimme kirjan oheen tarvittaessa jonkin lahjatuotteen, ja toimitamme lahjat haluamaasi osoitteeseen. Tutustu paketointipalveluun: http://www.kirjakaari.fi/tuotteet/liikelahjan-paketointipalvelu.

liikelahjat paketoituna

Yhteystiedot

Kirjakaari
Kelohonka 2, 40740 Jyväskylä
Puh. (014) 619 126
info(a)kirjakaari.fi

Kirjakaari logo BW etusivu