b sisaltosivut1

Personointi

Liikelahja yrityksesi omalla ilmeellä

Lahjakirja muistuttaa antajastaan pidempään, kun kirja personoidaan yrityksesi ilmeen mukaiseksi. Personointi voidaan tehdä kaikkiin kauttamme tilattuihin kirjoihin kustantajasta riippumatta.

Lahjakirjan suojakannen personointi

Yleisimmin personointi tarkoittaa yrityksen logon ja nimen lisäämistä kirjan kanteen sekä suojakannen sisäsivun tekstin vaihtamista yrityksen omaksi tervehdykseksi. Halutessasi teemme kuitenkin vaikka täysin uuden kannen yrityksesi tarpeen mukaan.

pemamek 1024x336

Lahjakirjan sisällön personointi

Suojakannen lisäksi myös kirjan sisällön personointi on mahdollista. Erityisesti suuremmissa tilausmäärissä oman sisällön lisääminen vaikkapa kirjan alkuun on myös kustannuksiltaan harkinnan arvoinen vaihtoehto.

Miten personointi käytännössä toimii?

Personointiprosessissa käymme kanssanne läpi kanteen halutut elementit läpi, jonka jälkeen graafikkomme toteuttaa personoidun kannen toimitetuista materiaaleista. Vedoksen hyväksyttyänne painatamme kannet ja toimitamme tilatut kirjat kansitettuina muutaman viikon sisällä tilauksesta.

MetsoMinerals 1024x330

 

Foliointi

Foliointi on helppo, tyylikäs ja edullinen tapa personoida kirjat tai painotuotteet yrityksenne tarpeisiin. Folioinnissa kirjan kanteen folioidaan yrityksen logo tai nimi. Näin liikelahja muistuttaa yhteistyökumppanianne teistä.

lumon personointi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteydenottopyyntö sivupalkin lomakkeella, niin palaamme asiaan pikapuoliin. Voit myös soittaa suoraan jollekin myyjistämme ja pyytää tarjouksen.

 

 

Yhteystiedot

Kirjakaari
Kelohonka 2, 40740 Jyväskylä
Puh. (014) 619 126
info(a)kirjakaari.fi

Kirjakaari logo BW etusivu