Ilahdutamme kuvilla

Harva lahja pystyy samaan kuin käsin kosketeltava kirja – herättämään tunteita. Koska arvostamme suomalaista kulttuuria, luontoa ja historiaa, olemme erikoistuneet Suomea ja suomalaisuutta käsitteleviin kuvateoksiin.

Lahjakirja muistuttaa antajastaan pidempään, kun se personoidaan yrityksesi tai yhteisösi ilmeen mukaan. Yleisimmin personointi tarkoittaa yrityksen logon ja nimen lisäämistä kirjan kanteen sekä suojakannen sisäsivun tekstin vaihtamista yrityksen omaksi tervehdykseksi. Halutessasi teemme kuitenkin vaikka täysin uuden kannen kirjaan tai lisäämme oman yrityksesi tarinan osaksi kirjan sisältöä.

Paketointipalvelumme kautta saat tilaamasi teokset valmiiksi paketoituina, ja mukaan voimme lisätä toivomiasi oheistuotteita. Oheislahjana voi olla vaikkapa kotimaista suklaata, kun paketista paljastuu jokin Suomesta kertovista kirjoistamme.

Kirjat sopivat yrityslahjaksi sekä kansainvälisille sidosryhmille että kotimaisille yhteistyökumppaneille. Lahjakirja on haluttu valinta myös henkilöstölahjaksi. Tutustu kirjavalikoimaan verkkokaupassamme!