Toteutamme toiveita

Jokaisella yrityksellä on takanaan tarinoita, jotka jäävät harmittavan usein pölyttymään mielen sopukoihin. Me keräämme yrityksesi tarinat talteen ja annamme niille uuden elämän. Halutessasi hoidamme koko kirjan tuotannon ideoinnista aina jakeluun asti, tai teemme vain ne vaiheet, joissa organisaatiosi tarvitsee apua.

Räätälöimme jokaisen projektin asiakkaan toiveita kuunnellen. Huolehdimme siitä, että kirja toteutetaan asianmukaisesti ja ammattitaidolla halutussa aikataulussa. Lopputuloksena on laadukas teos, joka voi olla joko fyysinen kirja, sähköinen julkaisu tai jotakin aivan muuta.

Autamme kirjasi myynnissä ja markkinoinnissa. Kun apunasi on kokenut kumppani verkostoineen, on kirjan helpompi löytää tiensä lukijan saataville. Tarvittaessa vastaamme kirjan myyntiprosessista toivotulle kohderyhmälle kokonaisuudessaan.

Varastoimme kirjoja puolestasi – etenkin, jos kyseessä on isompi painosmäärä. Kattavat jakeluverkostomme takaavat sen, että saat tilaamasi teokset haluamaasi osoitteeseen tiettynä ajankohtana. Voimme lähettää lahjakirjat puolestasi vaikka suoraan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.