Kirjakaari – laadukkaiden julkaisujen toteuttaja


Mikä tahansa julkaisu aina lyhyestä esitteestä kattavaan kuvakirjaan on meille mahdollisuus. Emme mene sieltä, mistä aita on matalin, vaan vaalimme laadukasta työnjälkeä alusta loppuun saakka. Yhteistyössä on voimaa, ja siksi olemme toteuttaneet organisaatioiden omien julkaisujen lisäksi myös muita mittavia projekteja, kuten suomalaisia menestyneitä yrityksiä ja organisaatioita esittelevän 100 menestyksen vuotta -juhlateoksen ja Keski-Suomen elinkeinoelämän toimijoista kertovan Kasvun maakunta -julkaisun.

Suomalaisen osaamisen sanansaattajana viemme tarinasi aina kansainvälisille markkinoille saakka. 

Olemme alusta saakka uskoneet tarinankerronnan taikaan, koska tarinoissa on voimaa. Tarinoita voidaan hyödyntää vaikkapa markkinointimateriaalina asiakkaille, yritysviestinnän tukena ulkopuolisille sidosryhmille tai yrityksen oman henkilöstön sitouttamisessa. Media voi olla mikä vain: yhtä lailla suomalaisesta saunakulttuurista kertova laadukas kuvakirja tai tietyn yrityksen vaiheita ruotiva e-kirja.

 

 

Jos omat kätemme loppuvat kesken, tarjoamme luotettavan yhteistyöverkostomme kautta muita lisäpalveluja: asiantuntevien kumppaneidemme kautta saat esimerkiksi taittopalvelun, graafisen suunnittelun, videotuotannon, painopalvelut ja muut haluamasi lisukkeet.

You name it – me hoidamme loput.

Koska ihmiset rakastavat tarinoita, haluamme kertoa ne innostavasti ja koukuttavasti – siten, että juuri sinun tarinasi jää mieleen ja saa hymyn suupieliin.