Palvelut

Viestinnän työkaluna hyödynnämme History Marketing -näkökulmaa, koska organisaation menneisyydellä on merkitystä. Toisin sanoen tuotamme erilaisia tarinoita markkinoinnin ja viestinnän tueksi tutkimalla ja tulkitsemalla yrityksen historiaa.

Tarinan tuomaa

Kyseessä voi olla esimerkiksi blogikirjoitus, sosiaalisen median päivitys, asiakaslehden kirjoitus, asiakkaille lähetettävä säännöllinen kirje, sähköposti tai tiedote. Kirjoitus syntyy tausta-aineistoon tutustumisen, puhelinhaastattelun ja luovan kirjoitustyön tuloksena.

 

Tiivistä tarinaa

Tiivistämme yrityksen vaiheet nopeasti luettavaan muotoon. Tiivistä tarinaa syntyy tausta-aineistoon tutustumisen, haastattelupäivän ja luovan kirjoitustyön tuloksena. Tarina voidaan saattaa viestiksi verkkosivuille tai artikkeliksi lehteen. Voimme muovata sen sisäisen koulutuksen materiaaliksi tai taltioida ohjenuoraksi tulevaisuuden johtajille.

Tarina taipuu

Taivutamme visuaalisesti vaikuttavan tarinan verkossa jaettavaksi, printiksi painettavaksi, videoksi tai e-kirjaksi. Tarina syntyy tausta-aineistoon tutustumisen, yhden haastattelupäivän, kuvien valinnan ja luovan työn tuloksena. Rakennamme tarinan yhdessä määritellyin ehdoin ja takaamme tyytyväisyytesi. Emme siis laske hyväksytyskertoja, vaan panostamme lopputulokseen.

 Koukuttava kertomus

Toteutamme menneisyyden merkitykseen sukeltavan yritystarinan, joka antaa arvokasta tietoa yrityksen taustoista. Se sopii käytettäväksi niin myynnin, markkinoinnin kuin koulutuksenkin tukena. Kertomus syntyy tausta-aineistoon tutustumisen, haastattelupäivien, arkistojen tutkimisen, kuvien valinnan ja luovan kirjoitustyön tuloksena.

 

Tarinankerronta käy moneen – ota yhteyttä niin tarinoidaan yhdessä lisää!