Brand!a – tarinallisen yritysviestinnän asiantuntija

Yrityksen tarina on usein polveileva ketju tapahtumia, ja tietoa yrityksen vaiheista tallentuu jatkuvasti eri kanaviin ja ihmisten mieliin. Eri aikakausien, vaihtuvien avainhenkilöiden ja kiireen takia tärkeät tiedonmuruset saattavat kuitenkin unohtua tai kadota jopa kokonaan. Me viestintätoimisto Brandiassa rakennamme keskeisistä tiedonjyvistä merkityksellisen tarinan koko organisaatiosi yhteiseksi muistiksi.

 

Kun menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus puetaan mieleenpainuvaksi tarinaksi, yritys voi hyödyntää omaa tarinaansa tai sen osia aina markkinointiviestinnästä sosiaalisen median sisällöntuotantoon. Tarinallistamiseen kannattaa uskoa, sillä siinä on yllättävää voimaa.

Jokaisen yrityksen tarina on uniikki – otetaan siitä kaikki ilo irti.

Tarinalla on monta muotoa ja viestintäkanavaa: se voi olla kirjaksi painettu historiikki asiakkaita ja sidosryhmiä varten, yrityksen sisäiseen viestintään tarkoitettu perehdyttämistarina verkossa, työkalu organisaation toiminnan ymmärtämiseen tai vaikkapa virtuaalilasien välityksellä koettava kokonaisuus yrityksen vaiheista. Oivaltavassa viestinnässä vain mielikuvitus on rajana, ja siksi haluamme hyödyntää tarinankerrontaa ennakkoluulottomasti – oli media mikä hyvänsä. Elävästi kerrottu tunteita herättävä tarina jää mieleen ja luo yrityksellesi sellaisen kosketuspinnan, jota on muuten vaikea saavuttaa.

Mihin kaikkeen muuhun tarinallinen viestintä mukautuu? Keskustellaan siitä kasvotusten lisää!